Olcsó Air Jordan 2017 4 Retro „Alternate 89"

Gyártó: Air Jordan 4 IV

  • 98.00€


Elérhető: Raktáron

Free delivery and returns


Leírás

Spring 2016 lesz egy nagy idő Air Jordan retros, mint a márka nemrég kaptunk egy ízelítőt a Alternate Gyűjtemény ihlette colorways a korai szakaszában mintából, hogy csak nem látta meg a napvilágot. Az Air Jordan 4 „Alternatív” egyike volt azoknak a modell, egy pár, hogy néz ki, hanem hasonlóan a katonai Blue 4s szempontjából színes blokkoló, csak akkor, ha tükrözött a királyi kék árnyalat, hogy egy Chicago-központú piros. A hátsó sarok fül rejt Alternatív '89 kiemelő befejezni ezt colorway helye az Alternate Collection. A folytatásban egy teljes pillantást az Air Jordan IV „Alternatív”, és tudassa velünk, mit gondol ez a '89 ihletet azáltal, hogy a gondolatok a hozzászólások részben.
Ez Air Jordan 4 „Alternate 89" Minta egy ritka pillantást az egyik Jordan Brand ikonikus alakot, az Air Jordan 4 az első helyen debütált 1989-ben. Öltözött, fehér és piros színek, ez a „Alternate 89" Minta kiadása Air Jordan 4 tartalmaz egy fehér zuhant bőr felső piros díszítéssel egész. Az egyik legérdekesebb részlet a cipő belsejében sarok fül, amely így szól: „Alternatív 89", ami egyértelmű utalás a cipő első kiadása 1989-ben.
Ihlette Michael Jordan leleplezése exkluzív színű felfelé teljesítményű Air Jordan a keményfa. Ahogy felismerhető cipő váltott világméretű őrület, Jordan Brand úgy döntött, hogy tervezzen Player Exclusives e nagyra a sportolók és a gyűjtők számára egyaránt.
Biccentett a játékos Exclusives az „Alternatív '89” kiadás a klasszikus Air Jordan 4 sziluettje van öltözve a Chicago Bulls korai „Home” színeket - ami egy pillantást, amit Michael Jordan volna viselni ebben az időszakban a. A teljes körű sima és prémium zuhant bőr fehér alapú felső, piros díszítéssel az egész, és megfogalmazása „Alternatív '89” a háta mögött letépőfül. Air Jordan 4 Retro „Alternate 89"
Fehér / Fire Red-Black-Tech szürke
Spring 2016.

Kapcsolodó termék(ek)

másik ügyfelek is, mint