Olcsó New Jordan Air Spike 40 Negyven PE „Game Royal” Game Royal / Összesen Orange-fehér-fekete

Gyártó: Jordan Air Spike 40

  • 98.00€


Elérhető: Raktáron

Free delivery and returns


Leírás

Jordan tervezők tőkeáttételes Tinker Hatfield vázlata boltozat és ikonikus szempontból az Air Jordan V, a játék cipő bemutatta 1990-ben megteremtette a Spike Negyven. A cipő tartalmaz egy világos talp, fényvisszaverő anyaggal és csipke kapcsoló - minden emlékeztet a Air Jordan V - valamint további részletek a csipke tippeket és a nyelv. A modern, kialakított textil és öntött TPU alapú felső képviseli Jordan DNS, míg a phylon talp sarok egység zoom levegő növeli a kényelmet.
Az Air Spike 40 folytatja a sort Mike fő férfi Mars Blackmon, hozzátéve, hogy a mash-up Air Jordan modell előtt, a Spiz'ike és Fia Mars. A cipő felhívja erős befolyása az Air Jordan 5, mely egy hasonló alakot és jellemzői az 1990-es Air Jordan, mint fényvisszaverő anyag, a lacelock, és egyértelmű részletezve a talp. A tech oldalon, az Air Spike 40 tartsa meg a kényelmes be- és kikapcsolása a bíróság egy Phylon középtalp és a zoom Air sarok.
Jordan Brand elindítja a Spike Negyven, a harmadik alakot a Spike Lee franchise. Miután a Jordan Spizike és Jordan fia Mars, a Spike Negyven vesz jegyek a Jordan Brand ikonikus cipő törzse és Lee saját hiteles kötést kosárlabda - jelentette egy szerződést írt alá a neves rendező és szülővárosában csapata 1990-ben.

Kapcsolodó termék(ek)

másik ügyfelek is, mint